divendres, 24 de gener del 2014

PUBLICITAT ENGANYOSA D’ENDESA


Bones de nou al meu blog, us faig arribar la meva darrera blocada, com a denuncia del que es troba la gent de peu. Llegir una butlleta o un document en el que posí que Endesa te la millor solució per a tu, que t’ajuden a gaudir de l’escalfo a casa és força enganyós. Que si finançament de 18 mesos sense interessos, cal veure * que posa el condicionants del sense interessos. El descompte d’un 50% amb * que porta la llufa enganxada per que la gent de edat avançada fins i tot no ho arribi a veure. I per postres que et diguin que la instal·lació esta garantitzada per un professional que no té o la qualificació de RITE o instal·lador elèctric o no és instal·lador de gas per fer aquesta tasca ja és el súmmum.

I per postres fan com a la televisió amb els preus d’algunes coses que al final el preu no és real però ja t’han captat la seva atenció, dient sense documents escrits que tindràs descomptes en gas i llum.

Dic tot això per que me trobat amb una veïna que m’ha plorat als ombrós per que veu que això li costarà un ull de la cara a llarg termini. I que s’ha hipotecat amb un crèdit sense control amb les companyies de la llum que el que volen és vendre llum i gas, el confort de la gent se’ls enrefot. És per això que recomano que recomaneu a la gent instal·ladors de confiança, instal·ladors que estiguin reciclats que us avisin en tot (millores, novetats, etc...) I recordeu que lo barat pot sortir car a curt termini.